Alphanova Kids

Alphanova Kids heeft een ruim assortiment aan verzorging voor je kindje.

Alle producten hebben een ultra zachte formule die daardoor zeer geschikt is voor dagelijks gebruik. Voor de ontwikkeling ervan wordt gebruik gemaakt van alleen de allerbeste ingredienten afkomstig uit de Provence, namelijk lavendel en biologische katoen.
Alphanova Kids producten zijn behalve zeepvrij ook alcohol vrij, ALS en SLS vrij, parabenen vrij, fenoxyethanol vrij en kleurstof vrij. De vrolijke en kleurrijke verpakkingen staan garant voor eindeloos plezier in de badkamer. Voor je kleine prinsesje ontwikkelde Alphanova kids de speciale Princess lijn.

Alphanova kids begrijpt dat jij alleen de beste, zachtste en mildste verzorging voor jouw kindje wilt gebruiken.

Voor de ontwikkeling van de producten wordt dan ook gebruik gemaakt van ultra zachte formules uit de Provence. 99,3% tot zelfs 100% van de ingredienten zijn van natuurlijke oorsprong en biologisch gecertificeerde formules.
De producten zijn allemaal vrij van zeep, alcohol, ALS en SLS, parabenen, fenoxyethanol en kleurstoffen. Alphanova kids is dierproefvrij en het hele assortiment is VEGAN. Voor de princess lijn wordt gebruik gemaakt van organisch en biologisch aloƫ vera sap, biologisch katoen en biologische aardbeien extracten. Alles wat je dus maar zoekt voor de effectieve en meest milde verzorging voor je kindje.

Ga direct naar de producten